Profile Image
NEZIJE ROPI
May 18, 2023

Obituary

Topi


Nena ime .me mbajte 9 muaje me trupin tend nje vit plus Në gjoksin 5 vite plus Në krahet e tu Dhe gjithe jeten Në shpirtin Dhe zemren tend ta pa lodhur
U prefsh Në paqe Nena ime Nuk do te harojme kure????

Content is coming soon...
Casper Funeral Services
187 Dorchester Street
Boston, MA 02127
617-269-1930